​Vintermenuen

Vintermenuen kan vælges fra oktober til og med december

- I vælger én forret, én hovedret og én dessert!

FORRET:

Rimsaltet lakseryg
Peberrod – syltet rødløg – radise – karse

Eller
Jordskokkesuppe
Chorizo – chips – creme – urter

Eller
Anderilette
brombær – surt – romaine
Til alle forretter, serveres vores langtidshævede økologiske brød,

samt mejeriets hjemmekærnede smør

HOVEDRETTER:

Lammeskank af Dansk Sydhavslam
urtemos – svampe – løg

Eller

Braiserede oksekæber af Dansk kvæg
Selleri – timian – surt

Eller

Spoleben af Dansk gris
græskar – gulerod – grønkål

DESSERTER:

Danske pærer
chokolade – vaniljeparfait – mandel

EllerDanske æbler
Estragon - karamel – vanilje

Eller

Noget værre rod
Brombær – makroner – vaniljecreme

3 retter kun 335,- pr. kuvert

Vedersø Mejerikro

Vesterhavsvej 38 | DK-6990 Ulfborg​ | Tlf.: 97 33 13 66 | Mob: 42 96 59 29 | Mail: vedersohotel@gmail.com

VINTERLUKKET!

Vi glæder os til, at tage godt imod jer - når solen igen skinner på den smukke vestkyst!


Vore telefoner er slukket, men send os en mail på vedersohotel@gmail.com